We hebben onze jeep..!
Door: niessy
Blijf op de hoogte en volg Denise
07 April 2006 | Nederland, Amsterdam
Sinds dinsdag hebben we dan onze jeep! We zijn er helemaal blij mee :) Het is even wennen hoe die rijdt. Je moet echt vol gas geven anders kom je niet weg. Het is niet dat die heel lekker rijdt maar wel gaaf.. en je hebt niet zo’n last van de hobbelige wegen hier.
Dinsdagavond zijn Alisia en ik eerst even inkopen wezen doen bij een grote supermarkt en na het eten zijn we even naar Alisia haar stage gereden. Zo konden we allebei even de jeep uitproberen en wist Alisia de volgende dag hoe ze bij haar stage moest komen.
Woensdagavond hadden we een studentenfeest in de Tropen. Dit feest werd georganiseerd door de bewoners van de Bonitostraat (heb ik 2 jaar geleden gewoond). We zijn eerst wat wezen drinken bij Jeroen thuis en daarna naar de Tropen gegaan. Het was super gezellig en er werd hele leuke muziek gedraaid.. beetje a la Skihut. We waren rond een uurtje of 1 weer thuis want de volgende dag weer gewoon werken.
Gister kwam Petra even gezellig eten. Dus eerst even wat boodschappen gedaan bij de Pita en daarna gezellig gekookt en gegeten. Corinda kwam ook nog ff gezellig langs. Hierna gingen Petra en Corin naar de Nachtwacht en Alisia en ik zijn thuis gebleven.
Vandaag nog even een half dagje werken en dan heb ik al weer weekend! Ik ga na het werk naar de bank om mn cheque in te wisselen. Zo krijg je hier je salaris uitbetaald. Daarna met Petra lekker naar het strand bij Mambo. Om half 6 pakken we nog even het Happy Hour bij Wet & Wild mee en daarna even eten. Vanavond gaan we naar Cinco waar DJ Luna draaid.. Een hardstyleparty, we zijn benieuwd...
Wat ik verder allemaal ga doen dit weekend horen jullie maandag!
Doeg..! X Denise
Ps.. Pap en Mam zijn de koffers al gepakt? Tot maandag!
07 April 2006 - 14:16
Ard:
Dat wordt hakkkuuuuuhhhhh :D:D:D -
07 April 2006 - 20:28
Iris:
Zo te lezen hoeven al die mensen helemaal niet langs te komen. Je vermaakt je prima zonder ons ;-)
Onwijs gaaf dat je het zo naar je zin hebt !!
Veel plezier met je bezoek deze week !!!
X -
08 April 2006 - 17:12
Jikke:
kom snel weer trueg deniese anne,
sebeine,guus,mykel,jele, kevin,jikke,hetty,nynke misen je wei ale maal -
08 April 2006 - 19:31
Sharmaine:
oo wat leuk allemaal!
volgens mij gaat het ècht heel goed met je daarso!:D
ik zal je binnekort wel weer eff mailtje sturen!!
veel liefs sharmaine.. -
08 April 2006 - 19:50
De Pappa:
de koffers zijn inderdaad al gepakt maar als ik het vervoer op de foto zie kunnen we er wel weer een uitpakken.feeste was gezellig maar ja een feest is nooit een feest als jij niet bent geweest.de rest hoor je maandag wel c1 een en twee gewonnen.tot overmorgen. -
09 April 2006 - 08:09
Robbert:
heej niessie,
klinkt allemaal weer lekker daro!... :) ... en een jeepie is natuurlijk al helemaal niet verkeerd ... ik ben niet veel meer op internet, maar als ik er zit lees ik al je verhalen, is leuk!! (wordt er toch altijd weer een beetje jaloers van :P)... ben benieuwd hoe je weekend geweest is!! bye bye -
09 April 2006 - 11:18
Jesse: