Vakantie...! :D - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Denise Ekelmans - WaarBenJij.nu Vakantie...! :D - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Denise Ekelmans - WaarBenJij.nu

Vakantie...! :D

Door: niessy

Blijf op de hoogte en volg Denise

29 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam

Hallo..!

Eindelijk… na 5.5 maand stage heb ik VAKANTIE!! Helaas betekend dit wel het begin van het einde van mijn verblijf hier.. Over 1.5 week gaan we al weer terug naar NL, maar voor die tijd gaan we nog een hoop leuke dingen doen.
Vorige week heb ik maandag tm donderdag gewerkt. Maandagavond is het altijd stampotavond bij het Plein Cafe. Deze week was het andijvie met een gehaktbal, dus we hebben daar lekker gegeten. Dinsdagavond heb ik weer een cake gebakken om mee te nemen naar het werk de dag erna. Woensdagavond zijn we bij de Tropen wezen eten, altijd lekker en het kost maar 10 gulden pp. Donderdagavond hebben we boodschappen gedaan en wilde we een dvdtje kijken. Helaas stond er bij onze buren (waar het pasje van is) nog een boete open en konden we geen film mee krijgen.. Na het eten heeft Alfred lekker pannekoeken gebakken. Die hebben we op als toetje en de dag erna als ontbijt, eeerrrruug lekker..!! :D
Vrijdag was mijn eerste vakantiedag. Het was niet echt best weer.. We hebben eerst lekker uitgeslapen en zijn daarna bij het zwembad gaan liggen. Om 5 uur moest ik werken bij Wet & Wild (nog niet helemaal vakantie dus..) Het werken was heel leuk en gezellig en ik heb weer lekker verdiend.. Misschien volgende week vrijdag weer. Na het werken zijn we om 1 uur nog even het zwembad ingedoken, erg relaxed! ’s Nachts voelde ik me niet helemaal lekker en de volgende dag nog steeds niet dus de hele dag op bed gelegen. ’s Avonds ging het weer beter en zijn we met Marc en Marije bij Larry’s wezen eten. Een onwijze Amerikaanse tent, maar echt super leuk. Lekker eten en helemaal niet duur.. Uiteten gaan is hier echt veel goedkoper dan in NL. Meest is het voordeliger om ergens een hapje te gaan eten dan wanneer je boodschappen doet en thuis gaat koken. Na het eten zijn we bij de bar op het park wat gaan drinken. Dat was erg gezellig en we zijn tot half 3 gebleven. Zondag lekker uitgeslapen en bij het zwembad gelegen. ’s Avonds zijn we weer bij Larry’s gaan eten want het was toch wel erg goed bevallen de dag ervoor.. Voor nog geen 20 euro met z’n tweeën, zaten we bomvol van de spareribs en de cola (onbeperkt).
Vandaag zijn we echt op pad geweest. We zijn naar Boca Tabla geweest. Echt super mooi (zie foto’s). Vervolgens zijn we wat wezen drinken bij Playa Forti. Dit staat vooral bekend omdat hier veel mensen naar beneden springen vanaf een heel hoge rots. We hebben zelf niet gesprongen, maar wel 3 anderen zien gaan. Daarna zijn we doorgereden naar Grote Knip. Ook een super mooi strand! Na de grote Knip zijn we nog even bij de Kleine Knip wezen kijken.. Ook mooi, maar klein. Vervolgens op de terugweg naar huis een ijsje gehaald bij Baskin Robbins. Volgens mijn collega’s is het ijs daar super lekker, maar ik vond het wel meevallen.. Thuis nog even het zwembad ingedoken en daarna achter de laptop gaan zitten om dit verhaaltje te schrijven. Nu dit verhaaltje bijna af is heb ik behoorlijke trek gekregen.. Ik ga nog even wat foto’s er op zetten en dan aan de spaghetti beginnen.
Misschien volgende week wel het laatste verslag vanuit Curaçao. :(

Ayo..! Kus Denise :)

• 29 Augustus 2006 - 02:28

Niessy:

De rest van de foto's komt morgen.. De beheersite ligt er even uit. X

• 29 Augustus 2006 - 09:58

Jesse:

oke mooi foto van alfred precies op tijd

• 29 Augustus 2006 - 10:15

Miekie:

Hey meid!

Ik was er effies tussenuit naar Egypte, was super leuk overigens, maar ik heb dus even wat verhalen van je gemist. Zo te zien heb je het nog steeds heel erg naar je zin. Alweer bijna terug he...geniet er nog effies van en tot gauw!

xxx miek

• 29 Augustus 2006 - 18:26

Ier:

Geniet nog van de laatste daagjes.
    Vooral niet vergeten: DE ZON MEENEMEN NAAR NEDERLAND ;-)

X

• 30 Augustus 2006 - 10:59

Moniek:

nog twee weken en dan moet je hier weer aan de bak! seizoen begint voor ons zaterdag al en we hebben btw afgelopen zaterdag met 20-9 gewonnen (hihihi heb er 5 gescoord nog nooit gebeurd!) gister wel vet ingemaakt door meervogels 2 maar ze waren gewoon een beetje Beter! tot over twee weekjes!
    dikke kus

• 30 Augustus 2006 - 13:55

Niessy:

Hey Mo! Ik kreeg het gewoon door gesmst van mn pa dat je er 5 gescoord had! :)Ja nog maar 1.5 week dan ben ik ook weer terug.. Heb er wel weer zin in.. en weer flink aan de bak maar das wel leuk! Weer ff lachen met jou op de training!
    Kus!