Het weekend is weer voorbij :(
Door: niessy
Blijf op de hoogte en volg Denise
03 April 2006 | Nederland, Amsterdam
Vrijdag ben ik na het werk met Petra en Alisia naar het happy hour bij Intermezzo geweest. Het was er gezellig druk en we hebben lekker wat wijntjes gedronken. We ontmoette daar wat mensen en door hun werden we uitgenodigd om mee te gaan naar de Dijk. We hadden namelijk geen kaartjes gekocht want die waren 45 gulden per stuk en zo goed vinden we de Dijk ook weer niet. Maar gratis naar de Dijk is natuurlijk wel gezellig. Ook werden we uitgenodigd voor een diner bij Mambo met de eigenaar enzo erbij. We hebben heel lekker gegeten. Vooraf hadden we carpaccio en als hoofdgerecht allemaal verschillende soorten vis: tonijn, dorade, kreeft, st jacobsschelpen etc. Het smaakte heel goed allemaal!
Na het eten zijn we naar het optreden van de Dijk wezen kijken. We mochten ook even backstage om wat foto’s te maken. Ik vond het persoonlijk een beetje tegevallen. Ik kende niet zo heel veel nummers en het klonk allemaal een beetje hetzelfde. Maar verder was het wel lekker druk en gezellig!
Zaterdag ben ik met Alisia naar Mambo geweest. We hebben lekker op het strand gelegen en er was de Worldcup Mountainbiken. Dit werd georganiseerd door Bart Brentjens. Het was erg druk op het strand want er waren een hoop mensen op de Worldcup afgekomen. Er deden ook aardig wat nederlanders mee. Tijdens de laatste ronde zijn we bij de finisch wezen kijken. Bart Brentjes lag de hele wedstrijd op kop en heeft uiteindelijk ook gewonnen. Er zat ruim 10 seconden tussen hem en de nummer 2. Altijd leuk wanneer er een Nederlander wint! We hebben wat foto’s van hem gemaakt en toen we weer terug liepen naar onze bedjes zag ik net dat er een Antiliaanse jongen de tas van Alisia pakte en er mee weg liep. 2 anderen waarmee we op het strand waren zouden bij onze tassen blijven maar die waren gewoon weggelopen.. daar waren we nogal boos over natuurlijk. Als we een halve minuut later waren geweest dan hadden we 2 tassen met telefoons en portomonees etc erin armer geweest.
Maar we zagen die jongen dus die tas pakken dus Alisia en ik zette meteen een sprint in en schreeuwde naar die gozer dat hij van die tas af moest blijven. Omdat het behoorlijk druk was keken een hoop mensen op en liet de jongen de tas los en liep weg. We waren nogal verbaasd over het feit dat onze tassen bijna weg waren en er niemand er wat van had gezegd terwijl ze het wel zagen gebeuren. Gelukkig waren we net op tijd terug. We hebben het gemeld bij de bewaking en de jongen is 10 minuten erna opgepakt en in de handboeien geslagen. Waarschijnlijk wordt er niets mee gedaan maar hij is iig weer even gewaarschuwd. Dit was het eerste beetje criminaliteit waar we mee in aanmerking zijn gekomen. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen! Hierna hebben we nog lekker op het strand gelegen maar hebben we onze tassen niet meer losgelaten ;)
’s Avonds zijn Alisia en ik uiteten geweest bij Plein Cafe Wilhelmina. We kregen echt super veel te eten en het was onwijs lekker. Na het eten zijn we naar huis gegaan want ons huigenootje Marielle vierde haar verjaardag. Er was ongeveer 12 man en het was erg gezellig! Het feestje duurde tot een uurtje of half 2. Hierna lekker naar bed gegaan.
Zondag weer naar het strand geweest. Dit keer naar Kontiki samen met Marije en Alisia. Het was lekker weer en we zijn tot een uurtje of 5 gebleven. Daarna ben ik naar Petra gegaan want daar was een bbq. We waren met ongeveer 8 personen. Het was lekker eten en gezellig. Rond een uurtje of 10 was ik weer thuis en heb ik nog even wat foto’s met Alisia op de laptop gezet en daarna gaan lezen en lekker slapen.. Toen zat het weekend er helaas weer op. Volgende weekend nog even de laatste dagen om te zorgen dat ik goed bruin ben als mn ouders komen. Maandag om half 4 ga ik ze ophalen van het vliegveld. Ik krijg namelijk morgen of overmorgen de jeep die Alisia en ik gehuurd hebben. We hebben dan nog tot maandag de tijd om een beetje de weg te leren en kennen. Ik hoop ook maar dat ik de weg naar het vliegveld kan vinden :). Ik denk dat ik maar snel een wegenkaart ga kopen.
Tot snel!
Ayo! X Denise
Ps. Sandy ik ben Sabine Swart nog niet tegen gekomen.. Ik heb msn en mn emailadres is niessy84@hotmail.com
03 April 2006 - 16:37
Iris:
Jeetje,heb ik nu alweer de primeur?
Eén ding is zeker: die groene jaloezie wolk boven mn hoofd wordt steeds groter....
Nog maar 3,5 maand :s -
03 April 2006 - 17:25
Peet:
He Denise,
Wat hebben wij een leuk weekend gehad! Leuk verhaaltje + foto's man! Ik neem weer wat foto's van je over hoor, haha! Werkse nog vandaag! Ik ben nu lekker vrij, haha! Woensdag middag strandje Mambo pakken..
Ayo, xxx -
03 April 2006 - 21:05
De Pappa:
laat jij met al die badgasten nog wat over dat niet heel het eiland leeggegeten is als wij komen want ik heb er sinds kort een twede lintworm bij ze werken 8 uur op 8 uur af. doei -
03 April 2006 - 21:59
Marco:
Hey!!
Het is echt alleen maar genieten daar lees ik. Wel een beetje jammer dat je zo weinig vertrouwen in de Antiliaanse justitie hebt ;) Maar als jij nou ff een mailtje stuurt naar Haaglanden met de vraag of ze mij naar Curacao uitzenden voor de tijd van jou verblijf, hoeven ze het maar 1 keer te vragen ;)
Alleen al het feit dat het hier kl*teweer is en je je daar bij jou geen zorgen over hoeft te maken fleurt me al op.
Heel veel plezier nog en op naar de volgende samenvatting ;)
Groetjes uit Delft
X Marco -
04 April 2006 - 06:40
Johan:
Nog gefeliciteerd met je kleine broertje. Hij mist je vreselijk. Verder weinig nieuws. Ga me opmaken voor het aanstaande feest. Groetjes.. -
04 April 2006 - 12:57
Ard:
Hmmm, eten bij TuTu, jammie!!! -
05 April 2006 - 10:31
Jesse:
gelukig hebben julie die tassen weeer wat zijn julie tog dapper