It's my b-day..! :) - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Denise Ekelmans - WaarBenJij.nu It's my b-day..! :) - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Denise Ekelmans - WaarBenJij.nu

It's my b-day..! :)

Door: niessy

Blijf op de hoogte en volg Denise

16 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam

Een nieuw bericht van uit dushi Korsou!
Dinsdag was Michiel nog steeds ziek. Omdat ik nog niet veel kon doen heb ik dindagmiddag vrij gekregen. En wat is de beste manier om een vrije middag te vullen? Naar het strand gaan! Ik ben samen met Petra, Wendy en Corinda naar Mambo Beach geweest. Daar hebben we een paar uur heerlijk in de zon gelegen en gezwommen.. Na het strand even gedouched en daarna hebben we met zn vieren bij Pleincafe Wilhelmina gegeten. Ik had kip met paprika en ui in teriyaki gebakken. Dat was erg lekker! Na het eten zijn we weer terug naar Mambo gegaan want dinsdagavond is Movienight! Er wordt op het strand een film gedraaid en iedereen ligt lekker op een ligbedje (zie foto). De film die gedraaid werd was Van Wilde. Het was opzich wel een grappige film. Helaas was er geen NL ondertiteling.
Woensdagochtend vroeg werd ik wakker van de regen.. Niet omdat het zo’n lawaai maakte maar omdat de druppels op mn benen kwamen.. Jullie zullen wel denken hoe kan dat nou.. Nou ik heb een raam dat niet helemaal dicht kan en als het erg hard regent dan regent het gewoon naar binnen.. 
Woendag om 09.00 begonnen met werken. Gelukkig was Michiel weer beter. Hij had meteen wat boodschappen gedaan en tussen de middag hebben we gezellig met zn 3en op het werk gelunched.
Na het werk heb ik met Petra samen gekookt en hebben we pasta gegeten. Smaakte weer erg goed! Hierna zijn we naar Corinda geweest. Zij is aupair bij een Nederlands gezin hier op Curacao. Echt het meest relaxede baantje. Haar oppaskindje Nikki van 2 jaar is ook echt een super lief ventje. Bij Corin hebben we gezellig wat gedronken en rond half 11 waren we weer thuis.
En.. vanmorgen toen ik wakker werd was het dan 16 maart! Ja ja ik ben al weer 22 geworden! De eerste 2 kaarten zijn al binnen. Thnx Iris en pa, ma, mike en jesse! Verder ook iedereen bedankt voor de felicitaties op mn site, op het forum, via de telefoon en via de sms! Straks ga ik gebak halen om hier op kantoor lekker op te eten. En vanavond ga ik uiteten met mn huisgenootjes en nog wat vrienden. Na het eten gaan we nog even naar de Nachtwacht. Mn verjaardag moet natuurlijk wel even goed gevierd worden :D
Vanmorgen heb ik ook mijn lerares gebeld en mn opdracht met haar besproken. Ik mag weer wat aanpassingen doen dus ben lekker aant werk vandaag. Nou dit was het weer even. Na het weekend horen jullie weer meer van mij!

Ayo..!

• 16 Maart 2006 - 19:17

Jesse:

gefeliciteerd al weer 22 jaar groetjes je broertje

• 16 Maart 2006 - 21:16

Moniek:

he denis, gefeliciteerd van de hele fam rijgersberg!!!!!!

• 17 Maart 2006 - 06:37

Frouke:

Nies alsnog gefeliciteerd ... ik heb er 1tje op je gedronken hoor:D

xxx

• 17 Maart 2006 - 10:23

Assie:

happy birthday tooooooo yoooouuuuuu!!!!!!!!!!!

• 18 Maart 2006 - 08:54

Nicoline:

hallo denise nog van harte gefeliciteerd met je 22e verjaardag.mijn vorige stukje was niet gelukt dus nu een nieuwe poging . gister op mijn werk nog even snel je site gelezen het was erg druk dus ik had niet veel tijd. wel leuk elke keer die verslagen ik krijg er al zin in .straks even naar excelsior jesse,s oefenwedstrijd kijken en vanavond bij de arendsjes chinees eten nou de groeten van je moederen tot de volgende keer.

• 18 Maart 2006 - 22:40

Nouk:

He meid, nog onwijs gefeliciteerd he met je verjaardag!
    By the way ik heb geboekt en kom 5 mei naar Korsou!!
    Tot dan XX

• 20 Maart 2006 - 11:25

Nicoliene:

Sjezus buuf, wat zie je er goed uit!! Mijn collega's staan te watertanden naast mijn scherm :)