Het eerste weekend - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Denise Ekelmans - WaarBenJij.nu Het eerste weekend - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Denise Ekelmans - WaarBenJij.nu

Het eerste weekend

Door: niessy

Blijf op de hoogte en volg Denise

13 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam

Hallo..!

Hier weer een nieuwe verslag. Ik zal weer verder gaan waar ik gebleven was. Donderdagmiddag ben ik voor het eerst naar het strand geweest. Ik ben naar Mambo Beach gegaan. Dat was lekker. 's Avonds ben ik nog wat gaan drinken bij De Heeren met mn huisgenootjes Elle en Marielle.
Vrijdag ben ik ben mijn andere huisgenootje Petra naar het strand geweest. Dit keer weer naar Mambo. Een erg relaxed strand! 's Avonds heb ik de restjes van de dag ervoor opgegeten. Ik ben nu dus een echte student haha. Na het eten ben ik met Marc (huisbaas) en Marije (oud huisgenootje van 2 jaar terug) naar Cinco geweest. Daar was een optreden van Juni Juliet. Deze man speelde piano en kon er goed zingen. Het was een beetje zoals Grazy Piano's. Bij Cinco heb ik ook weer wat oude collega's van 2 jaar terug gezien, dus ff bijgekletst.
Zaterdagochtend had ik mn wekker gezet zodat ik de beslissingswedstrijd van het 2e kon volgen. Robbert heeft me elk doelpunt gesmst, thnx daarvoor! En gelukkig zijn we kampioen geworden! Jammer dat ik er niet bij was.. Ik ben benieuwd naar de DVD.
's middags ben ik met Elle en Marielle naar Daaibooi geweest. Dat is een klein baaitje. Helaas hebben we niet zo veel zon gezien en vooral regen dus zijn we niet al te lang gebleven. Als avondeten heb ik spaghetti gemaakt en dat was goed te eten. Na het eten ben ik met Petra en Corinda wat gaan drinken bij vrienden van hun en vervolgens zijn we naar Mambo geweest! Voor degene die Mambo niet kennen.. Lekkere muziek, aan de zee, en een lekker cocktailtje :D En dan is je avond helemaal goed. Toen we om een uurtje of 4 thuis waren hebben we nog antiliaanse hapjes gegeten die Elle diezelfde ochtend had gemaakt. Foto's daarvan volgens zsm.
Zondag ben ik met Marije naar Kontiki geweest. Lekker de hele dag op het strand gelegen. Het was erg zonnig en er stond een hoop wind waardoor het goed uit te houden was. Savonds ben ik naar Wet&Wild gegaan. Dit is een beetje hetzelfde als Mambo. Ik heb het niet te laat gemaakt want vandaag had ik mn eerste dag. Ik moest om 9 uur beginnen. Kom ik hier is er niemand.. Gelukkig had ik een sleutel dus ben ik vast beetje mail gaan checken etc. 10 uur was mn collega er en om half 11 belde mn begeleider (Michiel) dat hij ziek is. Dus heb ik vandaag nog niet veel kunnen doen. Ook deed de muis van mn computer het niet dus het schoot niet echt op allemaal. Echt op zn Antilliaans ;) We gaan het morgen dus nog maar een keer proberen allemaal.
Maar nu heb ik wel weer even de tijd gehad om een verslag te maken!

Jullie horen snel weer van mij!

X Denise

ps. Echt leuk al jullie reacties op mn site!

• 13 Maart 2006 - 20:06

Frouke:

Heeeee, ben ik weer ... ik wist neit eens dat rob je gesmst had haha. ik heb je nog geprobeerd te bellen met rob zijn mob maar je nam helaas niet op.

• 13 Maart 2006 - 20:08

Niessy:

He frouk.. ja klopt! Maar bellen met mijn NL mobiel kost 2 euro per minuut dus vandaar :) Heb Maarten nog wel aan de telefoon gehad, maar kon moeilijk met iedereen gaan bellen.
    Wel beter hoor!
    X

• 13 Maart 2006 - 20:47

Jaap Verheij:

Maak ons maar gek met je strandweer.
    Hier heeft het afgelopen nacht 10 graden gevroren!!
    Volgende keer een wat langer stukje
    groetjes uit Nijverdal

• 14 Maart 2006 - 03:19

Johan:

Ziet er leuk uit, bijna net zo leuk als hier in Dubai. Veel plezier en werkse...

• 14 Maart 2006 - 10:34

Iris:

Joeheeeeeeeee, eindelijk geboekt. 19 juli kom ik ook een bezoekje brengen aan dat heerlijke eiland !!!

Veel plezier met je stage (of msnen ;))

X

• 14 Maart 2006 - 13:02

Moniek:

he mevrouw, hahha op die foto met die meiden heb je nog een hoop in te halen aan hun mooie kluertje is te zien dat ze er iets langer zitten dan jij! maja wij hebben hier nu ook eindelijk een (ienieminie) beetje zon!
    vandaag nog geen trainen, donderdag weer voor het eerst de kou in, ga je missen met wegschietertje, as was tog aan de beurt?
    liefs mo

• 15 Maart 2006 - 13:13

Esther:

Ik wil ook weer terug naar Dushi Korsou!! Blij dat je het naar je zin hebt meid! X Esther

• 15 Maart 2006 - 18:39

Linnepin:

He niessy!

M'n Ik-zoek-een-afstudeerplek-plan is ook een stukje in de goede richting geschoven! Ik heb 11 april een 2e gesprek bij Gemeente Delft en dan hoor ik gelijk of ze iets voor me hebben of niet. Word ik een ambtenaren-student ;)!

Heb nog geen tijd gehad om foto's van m'n huisje te maken, dus dat hou je nog tegoed van me!
    ( als ik weet waar m'n digicam ligt :S)

Hopi plezier en succes met je onderzoek etc!!!

Ben benieuwd naar je volgende verhaal!

Is het nog gelukt met de extra fotoruimte?!

X Linnepin

• 15 Maart 2006 - 18:42

He lin,
    Spannend! Ik hoop voor je dat het lukt met je afstudeerplek. Lekker dichtbij ook de gemeente Delft.
    Ik heb nog geen extra fotoruimte gekocht.. geld is even op :(

Ik ben benieuwd naar de foto's.. Ik zie ze wel verscheinen!

Ayo! X

• 15 Maart 2006 - 20:18

De Pappa:

zie in je profiel dat je 22 bent betekent dat dat je morgen 23 wordt? heb je almeer per tel moeten felic en dat zit er nu weer in zal proberen om het op tijd te doen nl tijd 13.00 uur alvast een fijne verjaardag toegewenst en 3 dikke zoenen.

• 15 Maart 2006 - 20:22

Hey Pap,
    Ik zal eens bij mn instellingen kijken want dat klopt niet helemaal.. :)
    Ik begin morgen om half 9 met werken dus tot die tijd kun je bellen op de huistelefoon.. Niet te vroeg want dat zullen mn huisgenootjes niet zo leuk vinden denk ik :)
    Ik heb jullie kaart gisteren al gekregen, erg leuk!
    Ik spreek je morgen!
    X Denise

• 16 Maart 2006 - 03:17

Johan:

Hier ben je al jarig, daar nog niet maar toch onwijs gefeliciteerd. Veel plezier vandaag, doe maar lekker feesten.Groetjes en een dikke kus.

• 16 Maart 2006 - 07:44

Nieccie:

Gegeliciteerd met je verjaardag!!

• 16 Maart 2006 - 08:12

Karin, Taco, Annick En Koen:

Ha Niezel,

Leuk om zo een beetje bij te houden hoe het met je gaat. Je hebt nog niet erg hard hoeven werken. Alleen maar lekker op het strand. Heerlijk. Gefeliciteerd met je verjaardag van ons allemaal.

Veel plezier nog.

Karin

• 16 Maart 2006 - 09:20

Lisette:

Hi Nies,

mm het klinkt allemaal helemaal geweldig, vooral dat weer, hier hebben ze weer eens voorspeld dat het weer eens zou kunnen gaan sneeuwen :S

En natuurlijk Gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne,warme en gezellige dag toegewenst :-)

Maar dat gaat geloof ik wel lukken!!

• 16 Maart 2006 - 13:32

Fam. Verheij:

Vanharte gefeliciteerd en maak er een mooie dag van

• 16 Maart 2006 - 16:11

Mike: