Nog maar een maandje.. :( - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Denise Ekelmans - WaarBenJij.nu Nog maar een maandje.. :( - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Denise Ekelmans - WaarBenJij.nu

Nog maar een maandje.. :(

Door: niessy

Blijf op de hoogte en volg Denise

07 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam

Ben ik weer! :)
Helaas, over een maand ga ik al weer terug naar NL. Wat gaat de tijd super snel zeg! Dan ben ik hier gewoon een half jaar geweest. In dat halve jaar ben ik alleen nog niet veel opgeschoten met afstuderen, maar das een lang verhaal. Niet interessant om op mijn site te zetten.
Vorige week maandag en dinsdag heb ik gewerkt. Dinsdag uit het werk meteen boodschappen gedaan en lekker varkenshaas klaar gemaakt en gegeten. Ja, we koken ook nog wel eens zelfs ;). Meest 5x in de week.. Na het eten wilde we een dvd gaan huren, maar helaas was de videotheek net gesloten.
Woensdag was ik weer lekker vrij! We zijn naar Porto Marie geweest. Daar hebben we lekker de hele dag op het strand gelegen. Aan het einde van de dag vond ik zelfs nog een tientje in de zee. Overal mensen aan het snorkelen en ik zonder snorkel zag em gewoon op de bodem liggen.. Dat was weer mooi meegenomen! Vanaf het strand zijn we doorgereden naar Hooks Hut. Hier hebben we gezellig met z’n allen gegeten. Voor Esther was het al weer haar laatste avond hier op Curaçao. We hebben lekker gegeten en een mooie zonsondergang gezien.
Donderdag moest ik nog 1 dagje werken, maar daarna had ik al weer weekend, heerlijk! Uit het werk meteen het zwembad ingedoken. Na het eten (pasta) zijn we een dvd’tje gaan huren. Nu was de videotheek wel open. We hebben de film ‘ In her shoes’ gekeken, was wel grappig!
Vrijdag hebben we eerst een beetje uitgeslapen, de was etc gedaan en daarna naar Iris en Noortje gegaan. We zijn toen met de jeep langs een paar strandjes gegaan. Eerst naar St. Michiel en daarna naar de Vearsenbaai. Het zag er wel mooi uit maar was net wat te klein om echt een hele dag te blijven. Vervolgens zijn we doorgereden naar Blauwbaai en hebben we derest van de dag daar gelegen. Daarna doorgereden naar de supermarkt en boodschappen gedaan. Met z’n 4en bij ons thuis heerlijk gegeten: stokbrood met kruidenboter, burrito’s en als toetje een gebakje! Was erg gezellig!
Zaterdag zijn we naar Caracasbaai geweest. Iris en Noortje ware er ook. Is wel een ok strand, maar niet echt geweldig. Je kon er wel heel mooi snorkelen. Alfred en ik zijn naar de Tugboot gesnorkeld. Dat is een wrakbootje. Er waren echt heeeeeel veeeeel vissen. Na een tijdje zwommen we wel tussen 100 vissen, en dan overdrijf ik echt niet! We hebben echt van alles gezien! Inktvisjes, papegaaivissen en nog meer waar ik de naam niet van zou weten haha. Ook zwom er een hele school blauwe vissen voorbij, echt heel mooi!
’s Avonds zijn we met z’n 4en wezen eten bij de Tropen, goedkoop, maar lekker! Voor een tientje (gulden) heb je een hoofdgerecht! Ik ging weer voor de tonijnsalade. Na het eten zijn we wat gaan drinken bij Hemmingway en daarna zijn we gaan dansen bij Mambo. Was weer een leuke avond!
Zondag zijn we lekker thuis gebleven en hebben we bij het zwembad gelegen. Om half 5 zijn we naar Mambo gegaan en zijn we nog even op het strand gaan liggen tijdens de happy hour. Daarna wat gegeten bij Aloha (beachbar/snackbar). Daar hadden ze een special: Spareribs! Erg lekker! Vervolgens nog even naar de happy hour bij Wet & Wild geweest en daarna naar huis. Wel lekker om een x op zondag vrij te zijn!
Vandaag weer aan het werk..

Tot volgende week..!

Ayo...! X Denise

• 07 Augustus 2006 - 14:00

Ard:

Ik had gister spareribs van de spareribline, das pas lekkerrrrrr!!! :P:P:P

• 07 Augustus 2006 - 14:29

Ard:

Ard
    7 Aug 2006 15:48 uur
    Grote bril :P

Enneh, nog even voor iedereen die denkt dat je alleen maar uiteten gaat, in het zwembad hangt, shopped en feest: goed werk met de site, eindelijk een beetje tempo dr in! Klasse!

Groetjes!

• 07 Augustus 2006 - 14:46

Ellen:

Als ik het zo lees klinkt het idd alsof je 6 maanden lang vakantie aan het houden bent :)
    Dat strand op die foto is echt té mooi.
    Veel plezier nog!
    Adios, Ellen

• 07 Augustus 2006 - 17:00

Debby:

Heey Denies,
    Ziet er nog steeds goed uit. Moet maar niet te lang naar die foto's kijken ;)
    Geniet van je laatste maand! xxx

• 07 Augustus 2006 - 17:01

Robbert:

hmmmzzz dat wordt nog even genieten voor een maand! .... ik ga donderdag ook eindelijk op vakantie... can't wait... ik en mijn studie hebben denk ik dezelfde vooruitgang geboekt als jij en je afstuderen... ach; geniet van het leven!... :) dat er toevallig zon en palmbomen zijn ;).. en lekkere cocktails (heb ik van verhalen!) ... veel plezier nog!
    kus

• 08 Augustus 2006 - 14:12

Jesse:

ik eergister spareribs was ook erg lekker aleen heer heb je nie altijd ook van dat lekker weer

• 11 Augustus 2006 - 15:32

Moniek:

hey hey,
    ben net trug van mijn vakantie in cyprus :( was super gaaf alleen de tijd vloog wel balen dus dat het alweer voorbij is! hier beginnnen dinsdag de trainingen ook weer! doe jij daar eigenlijk iets aan sport behalve zwemmen!?!?
    daar was het echt te warm om te hadlopen vond ik, marc deed het wel trouw maar voor mij was het niet weggelegd doe het hier wel weer!
    Tot over een maand!
    kus mo