Alfred is ook op curacao...! :D
Door: niessy
Blijf op de hoogte en volg Denise
18 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam
Alles goed daar in NL? Ik zie dat het steeds erg mooi weer is, relaxed! Hier ook alles nog steeds goed!
Dinsdagavond zou Laura bij mij komen eten, maar ze was ziek dus het ging niet door. Dus alleen pasta gegeten en daarna op de bank een filmpje gekeken, The Weddingplanner. Heel relaxed TDS!
Woensdag tijdens de lunch zijn Danielle en ik lekker gaan lunchen op het strand bij Aloha. Een heerlijk broodje sate hadden we! Na het werk ben ik bij Bob, Roy en Patrick gaan eten. We hebben eerst boodschappen gedaan en daarna gekookt. We hebben burito's gemaakt, echt super lekker! Verder was het ook heel gezellig!
Donderdag ben ik uit het werk begonnen met schoonmaken, opruimen en wassen. Het huisje moest er toch een beetje netjes uitzien wanneer Alfred zou komen.. Verder lekker gegeten en de rest van de avond Friends gekeken.
Vrijdag eerst gewerkt tot half 1. Daarna boodschappen gedaan, de laatste dingen thuis opgeruimd, alvast gekookt, gedouched en naar het vliegveld gereden. Daar hoefde ik nog geen minuut te wachten tot dat Alfred er aan kwam! Heel relaxed! Echt super om hem weer te zien na 4 maanden, heeft echt lang geduurd!
Rond half 5 waren we thuis. Nog even lekker het zwembad in gegaan en verder gewoon thuis gegeten.
Zaterdag zijn we naar Porto Marie geweest! Daar hebben we de hele dag lekker op het strand gelegen. Thuis nog even een duik in het zwembad genomen en 's avonds uiteten geweest. We hebben lekker mexicaans gegeten bij Ay Caramba, erg lekker! Daarna nog even door de stad gelopen en naar huis. Zondag zijn we de hele dag bij het zwembad gaan liggen. Ik hoefde niet te werken bij Wet & Wild dus zijn we daar wat gaan drinken. Deze kant van de bar is toch wel wat leuker ;). We zijn van 6 tot 7 naar de happy hour geweest en daarna hebben we wat gegeten bij Aloha op het strand. Daarna weer terug naar Wet & Wild. Daar waren Patrick, Bob en Roy ondertussen ook. Het was Roy zn laatste avond op Curacao dus we hebben er een klein feestje van gemaakt, erg gezellig!
Gister zijn Alfred en ik eerst even langs de autoverhuur geweest, daarna boodschappen gedaan. Even wat gegeten en lekker bij het zwembad gaan liggen! 's Avonds hebben we thuis gegeten en verder zijn we niet meer weggeweest. Vandaag ben ik weer aan het werk.. Morgen werk ik een halve dag, want 's middags komt Iris! Die ga ik om half 4 ophalen van het vliegveld. Er staan dus echt bijna alleen maar leuke dingen op het programma!
Fijne vakantie allemaal!
Ayo...! X Denise
18 Juli 2006 - 18:41
Iris:
Nog één nachtje en dan kan er staan: Iris is er ook !!! Joeheeeeeeee.
De koffer is gepakt. Voller kan hij niet !!!
Tot morgen. X -
19 Juli 2006 - 09:47
Linnepin:
Niessy! Bedankt nog voor je sms toen ik op Corfu zat! Het was echt een super vakantie! Veel te warm, dat wel, maar mag verder echt niet klagen!
Had jou ook nog gesmst afgelopen week maar kreeg gister een foutmelding, dus hij is waarschijnlijk niet aangekomen...:S
Het weer in NL is echt niet uit te houden, maar nogmaals, we mogen niet klagen!! Lag gister in Delfse Hout, maar langer als een uur heb ik het niet uitgehouden! Op dat soort momenten mis ik dat benedenwindse windje wel weer hoor!!
Geniet nog van je tijd daar! En van Alfred natuurlijk!!
X Lin -
23 Juli 2006 - 19:47
De Pappa:
zoals je weet zijn we weer thuis. Hoe we het gehad hebben heb je tel al meegekregen. De Omlootjes zijn vertrokken er komen nu mensen uit IJsland in hun huis. Morgen weer aan het werk. Huisje ziet er tof uit en eindelijk ook een normale auto i.p.v. een hobbelpaard. O ja in dat laatste smsje moet die 4 kg 4 pond zijn. De groeten aan Alfred Iris Petra en Laura. Doei nog veel plezier