Easy going..! ;)
Door: niessy
Blijf op de hoogte en volg Denise
05 Juni 2006 | Nederland, Amsterdam
Hier gaat nog steeds alles goed!
Ook deze week heb ik weer wat leuke dingen meegemaakt.. en natuurlijk ga ik jullie daar weer alles over vertellen :D Zo blijven jullie nog een beetje op de hoogte wat ik nou allemaal hier doe.
Dinsdag ben ik uit het werk doorgereden naar Jan Thiel om Laura daar op te halen. Vanaf daar zijn we naar haar appartement gereden. We hebben daar samen gekookt, een lekkere aardappeloven schotel met gehakt en prei. Het eten was erg lekker! En verder was het ook erg gezellig! Omdat Laura echt ergens verstopt woont kon ik terug de weg niet zo goed vinden. Ik was een zand weg links gegaan ipv rechts en kwam helemaal verkeerd uit. Toen ik de weg aan een man vroeg is hij voor me uitgereden en heeft me naar een ‘normale’ weg gebracht vanaf waar ik de weg zelf weer wist. Dat was een hele belevenis, zeker met die gare jeep.
Woensdag heb ik niet zo veel bijzonders gedaan. We hebben gewoon met zn allen gezellig buiten zitten kletsen.
Donderdag heb ik besloten om te stoppen met het huren van mijn jeep. Ik had zoveel ellende met dat ding gehad dat ik het er helemaal mee gehad had. Ik stond meer stil dan dat ik reed en als ik reed vroeg ik me af of ik wel weer veilig thuis zou komen.. Na het werk heb ik nog even flink wat boodschappen ingeslagen en ben ik de jeep weg gaan brengen. Vanaf nu zit ik dus zonder auto. Per 7 juli heb ik ergens anders weer een auto gehuurd. Ik krijg dan een Deawoo Matiz. Tot die tijd moet ik het even zonder auto doen.. helaas.. Maar het scheelt me wel een maand een hoop geld. Nadat ik mn jeep had weggebracht ben ik uiteten geweest met Laura en Esther. We hebben bij de Tropen gegeten. Ik had sate met frietjes en dat smaakte erg goed.
Vrijdagmiddag was ik weer lekker vrij en ben ik naar het strand geweest. ’s Avonds hebben Sander en ik Laura opgehaald want die zou mee uitgaan en bij mij blijven slapen. We hebben eerst met zn allen bij ons thuis wat gedronken en daarna zijn we naar Tu Tu gegaan. Bij Tu Tu was het erg gezellig!
Zaterdag zijn Sander, Laura en ik naar Cas Abao geweest. Het was niet echt heel mooi weer. Veel wolken en weinig zon. Rond een uurtje of 6 waren we weer thuis en ’s avonds hebben we bij Kontiki gegeten. Na het eten zijn we nog even bij Mambo wezen kijken want daar was een Mr en Ms Fitness verkiezing. Was wel even leuk om daar te kijken.
Zondag was Ter land ter zee op Curacao. Het was super druk en warm maar ontzettend gezellig! Er waren 51 deelnemers die we allemaal naar beneden hebben zien komen. De een wat mooier en sneller dat de ander.. Als 44e was Elle aan de beurt. Ik geloof dat ze een tijd had van 9. zoveel.. Geen top tien plek maar wel een redelijke tijd. Ze had zelfs nog een prijs gewonnen voor origineelste stagiaire voertuig. Terwijl ik lekker op mn handdoekje lag zag ik ineens dat 3 handdoeken verder Tristan zat. Met hem heb ik samen in de Ijssalon gewerkt. Dus even met hem gekletst. Om 5 uur even een broodje gegeten en daarna richting Wet&Wild gegaan om te werken. Het was redelijk druk. Om een uurtje of 12 had ik het eigenlijk wel gehad maar toen kwam ineens Patrick Kluivert aan mn bar zitten! Dat was wel even heel leuk! Hij heeft er zeker een uur gezeten.. Mn collega en ik hebben zelfs nog een shotje met hem gedronken, erg leuk! Zo maak je nog eens wat mee.. Vorige week Marc Anthony en J.Lo, deze week Patrick Kluivert. Ik ben benieuwd wie ik volgende week tegenkom ;) Ik was om 2 uur klaar met werken dus dat was wel een redelijke tijd.
Vandaag helaas geen vrij hier.. Vanmorgen ben ik eerst even langs de wasserette gegaan want ik had echt ontzettend veel was en met de hand krijg je niet alles goed schoon. Ik had 2 machine’s vol en was wel 28 gulden kwijt.. Moet ik maar niet te vaak doen dus.. Zo na het werk even de was ophalen en verder ga ik vanavond relaxen en op tijd naar bed. Morgen heb ik weer een lange dag. Ik werk van half 9 tot 5 bij mn stage en van 6 tot 12 bij Wet&Wild want daar is een bruiloft.
Het was dus weer een geslaagd weekje!
Lin, bedankt voor je kaartje! Echt heel erg leuk! Hij hangt op mn deur :)
Tot volgende week!
Ayo..! X Denise
05 Juni 2006 - 22:10
Denise:
Ik kan even niet meer foto's plaatsen, want mn fotoruimte is op.. Helaas..
X Denise -
06 Juni 2006 - 08:15
Anouk:
Hi darling... Zo te zien heb je het nog steeds erg leuk daar! En ik heb het idee dat wij in de verkeerde periode zijn gekomen hahaha.. Nu komen opeens al die bekende langs bij je ;)..
Ik zit nog steeds elke dag te denken dat ik were terug wil! Meid nog veel plezier en binnenkort is je liefde er he ;) Dikke kus Nouk -
06 Juni 2006 - 17:24
Iris:
Hé Nies,als er nog een keer een leuke bn'er langskomt moet je m even gijzelen tot 20 juli. Deal ?????
Tot snel... dan krijg je alle pinksterverhalen te horen ;-)
06 Juni 2006 - 22:09
Marco:
Heey!! Wat een leuke verhalen steeds joh! Iedere maandag of dinsdag moet ik toch even de update checken hoor. En op de foto's word nog even bevestigd dat je het super naar je zin hebt. Ik denk dat er nog een paar foto's bij kunnen hoor, kijk maar is goed! ;)
Heel veel plezier nog komende weken! Groetjes uit een steeds aangenamer wordend NL. XXX Marco -
07 Juni 2006 - 11:12
Moniek:
he meis,
hoest ermee lang niks van me laten horen volgens mij maar erg druk gehad heb dus net al je verhaaltjes gelezen en volgens mij gaat het egr goed met je, hier ook ben net aangenomen voor mijn lio!!! eind stage waar alles om gaat zeg maar dus ben hardstikke happy! leuk man!!! veel plezier nog
liefs mo -
07 Juni 2006 - 14:41
Linnepin:
Godsie, had niet gedacht dat m'n postduif zo snel zou zijn!:D
Tot msn, mail, kaartje ;)
X Lin -
10 Juni 2006 - 20:03
Iris:
Ik was even vergeten hoe lekker het op strand is... Maar nu ik het weer weet,kom ik denk ik maar voor 21 dagen naar Curacao om daar iedere dag naar het strand te gaan :-)
Lief dat je ons ook het zonnetje hebt gestuurd.
Drie dubbel werkze ;-)
Tot snel !!! X -
11 Juni 2006 - 17:23
Petra!:
Hee Denise,
Je hebt weer genoeg leuks beleefd! Patrick Kluivert aan de bar, haha wat wil je nog meer! Morgen begint het werken weer.. Werkse en veel plezier nog deze week!'
Groetjes X Petra