Claire en Anouk op Curacao..! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Denise Ekelmans - WaarBenJij.nu Claire en Anouk op Curacao..! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Denise Ekelmans - WaarBenJij.nu

Claire en Anouk op Curacao..!

Door: niessy

Blijf op de hoogte en volg Denise

15 Mei 2006 | Nederland, Amsterdam

Hallo..!
Het was weer een behoorlijk druk weekje. Vooral omdat Claire en Anouk er waren. Ik wilde dan ook wel veel tijd met hun doorbrengen. Maandagavond was ik pas laat uit het werk. Ik heb gegeten en mijn huisgenootje was de film Nemo aant kijken en toen heb ik die even meegekeken. Dinsdagavond ben ik met Claire en Anouk wezen eten bij de Tropen. Ik had een Mexicaanse salade en die was erg lekker. Na het eten hebben we nog even op hun hotelkamer gezeten en daarna ben ik naar huis gegaan. Woensdag waren Claire en Anouk naar klein Curacao. Ik heb thuis gegeten en ben ’s avonds wat met hun wezen drinken.
Donderdagavond heb ik ook thuis gegeten. Na het eten ben ik samen met Anouk bij een appartementje wezen kijken voor de laatste 2 maanden als Alfred hier is. Het appartement was erg leuk, alleen belde de dag erna de verhuurster dat ze het appartement liever aan iemand wil verhuren die er voor een jaar in gaat.. Dus waarschijnlijk gaat het niet door, helaas! Na het bekijken van het appartement ben ik met Anouk meegegaan naar haar hotel en hebben we daar nog even gezellig gezeten.
Vrijdagmiddag was ik vrij en zijn we lekker naar Mambo geweest. We hebben eerst even wat gedronken en daarna zijn we lekker op het strand gaan liggen. We zijn daar tot een uur of half 6 gebleven. ’s Avonds hebben we bij de Tropen gegeten, samen met Corinda erbij. Het eten was weer lekker en het was erg gezellig. Na het eten zijn we naar Punda geweest want daar was de opening van de nieuwe Pondjesbrug. Hij is dus eindelijk weer terug en is erg mooi geworden! Hierna met Corinda naar Tu Tu Tango geweest en Claire en Anouk zijn naar ZantaBeach gegaan.
Zaterdag ben ik met Corinda naar Daaibooi gegaan. Het was echt super warm en ik heb zeker de helft van de dag in de schaduw gelegen omdat het anders niet uit te houden was. ’s Avonds ben ik met Anouk samen bij Tu Tu Tango gaan eten. We hadden weer hetzelfde als altijd.. Roasted Garlic Goatcheese en de Cheesefondue :) Na het eten hebben we nog even gezellig bij het hotel gezeten. Daarna ben ik naar huis gegaan en Claire en Anouk naar Mambo.
Zondag zijn we naar Mambo gegaan. Eerst hebben we daar wat gegeten, een verse fruitsalade, mm! En daarna hebben we lekker in de zon gelegen. Om 4 uur ben ik naar huis gegaan want om half 6 moest ik weer werken. Het werken was weer erg leuk! Het was niet zo heel druk dit keer. Rond half 2 was ik klaar en toen heb ik Claire en Anouk terug gebracht naar hun hotel en ben ik daarna naar huis gegaan. Uiteindelijk lag ik om half 3 in mn bedje.. Ik ben vanmorgen dan ook maar om 10 uur begonnen, dus ik moet vandaag nog wel tot half 7 werken.

X Denise

• 15 Mei 2006 - 18:35

Jesse:

jammer van dat apartement

• 15 Mei 2006 - 19:16

De Pappa:

heel veel fut heb ik niet om te schrijven want we hebben de moederdag achter de rug en je weet dan komt alles op mij neer.gister de m en m helpen verhuizen ze hebben een mooie ruime woning met uitzicht op het ooievaarsnest.heb op het dakterras een cactuskasje gemaakt.peter en lenny gaan verhuizen naar griekenland om daar een bloemenwinkel te beginnen.fleur en edwin gaan naar utrecht weet daar het fijne nog niet van. verwerk dit eerst maar dan kom ik volgende keer wel de laatste nieuwtjes de groetjes {iris is laat met reageren het kampioenschap van d.k.c.zal daar wel mee te maken hebben}

• 15 Mei 2006 - 19:56

Nicoline:

Bedankt voor de mooie kaart heb gister geprobeert te bellen helaas niet gelukt heb je nog iets anders op het oog om te huren? nog veel plezier , heb je trouwens nog marloes gezien was volgens mij de afgelopen 2weken op curacou, groetjes mama.

• 15 Mei 2006 - 20:25

Laura:

Heej meissie,

Het beloofde berichtje:
    Ik kan bijna niet w8en!!! nog 1 weekje...en dan gaan we voor 3 maanden helemaal los..haha
    dus geniet nu nog maar ff van de rust ;)

liefs en groetjes uit het kikkerlandje

• 15 Mei 2006 - 21:10

Miekie:

Ja hoor, Laura heeft alweer wilde plannen :) Tnx voor je mailtje, erg leuk!! Het huisje is nu echt bijna af!! Alleen nog laminaat in de gang en dan kunnen we wel zo´n beetje beginnen met verhuizen! Eindelijk :) Duurt effies maar dan heb je ook wat! Je bent voorlopig nog niet terug, maar daarna moet je maar snel komen kijken! Geniet ervan met al je vriendinnetjes daar, het klinkt in ieder geval heel gezellig!

kusss miekie

• 15 Mei 2006 - 21:20

Iris:

Helaas heeft mij late reactie niets te maken met het kampioenschap van het eerste. Want tussen de vakanties door moet er af en toe ook nog gewerkt worden. Maar daardoor hebben we wel mooi even bij kunnen KLETSEN.

Nog 2 maandjes (en een paar dagen) en dan kan dat beloofde etentje bij tutu plaats vinden. JOEHEEEEEEEEEEEEEE !!!
    (ik heb trouwens gehoord dat de omzet van tutu flink is gestegen sinds jij weer op het eiland bent ;) ).

Nou Nies,werkze maar dit weekje.

Ennuh,volgende week weer vakantie. Dus stuur dat zonnetje maar weer (heb je vorige vakantie ook goed geregeld), dan stuur ik die vrije dag wel weer :)

Tot snel. (mail,msn,telefoon EN post).

X

• 20 Mei 2006 - 13:38

Nici:

Dag lieve meis!

Zo te lezen vermaak je je nog wel daar! Houwen zo! Ik kom 1 september weer naar dushi Korsou! Dus dan zien we elkaar zeker nog toch?! Kunnen we met z'n viertjes op stap! ;) Tot snel! kuwzzie!

• 21 Mei 2006 - 09:49

Iris:

Nies,wil je alsjeblieft heeeeeeeeeeel snel de zon weer sturen ?????

Danki !!!

X