Kedenge deng kedenge deng..
Door: niessy
Blijf op de hoogte en volg Denise
02 Mei 2006 | Nederland, Amsterdam
Zaterdag ben ik met Alisia naar Willemstad geweest. Hier was het echt hopi hopi druk en hopi warm.. We hebben een rondje gelopen over het Wilhelminaplein en hebben daarna een terrasje aan het water opgezocht. We hadden het echt snikheet en zijn naar huisgegaan om onze bikini’s aan te trekken. We zijn naar Micheal (onze huurbaas van de auto) gegaan en hebben daar lekker in het zwembad gezwommen. We zijn daar ook blijven eten. We hebben pangafilet, gamba’s, rijst en salade op. Michael logeerde een paar dagen in het huis van Victor en Paddy omdat die in Amerika zitten. Paddy heeft wel 50 filmkanalen en ik heb lekker Harry Potter en Robots gekeken.. Heb me dus goed vermaakt op Koninginnedag :D
Zondag zijn we overdag naar Mambo geweest (samen met Alisia en Corinda). Om 4 uur naar huis gegaan omdat Alisia haar vriendje van het vliegveld ging ophalen. Hij blijft hier 2 weken en daarna gaan ze allebei weer terug naar Nederland. Ik heb even op Alisia haar laptop zitten msnen en ’s avonds ben ik met Corinda naar Wet & Wild geweest. Hier trad EA weer op. Het was erg gezellig!
Maandag wilde we naar Daaibooi gaan maar op de Julianabrug begon onze auto weer zo te trillen dat we maar terug zijn gegaan. We zijn langs Michael gereden want die had wel een andere auto voor ons. Wij in die andere auto op weg.. nou die bleek nog veel meer te mankeren dat onze eigen auto. Na 10 meter richting Daaibooi te hebben gereden zijn we omgekeerd en hebben we besloten om maar naar Mambo te gaan. Een eind rijden met deze auto was echt niet verantwoord. Bij Mambo aangekomen bleek ook nog eens dat het stuurslot kapot was.. schoot lekker op dus allemaal. Gelukkig stond de jeep er aan het einde van de dag nog. ’s Avonds ben ik lekker thuis gebleven en heb ik weer zitten msnen op Alisia haar laptop.
Vandaag is mn werkweek weer begonnen. Nog 3.5 dag en het is weer weekend!! :D
Ik hoorde dat het in NL ook eindelijk weer wat beter weer gaat worden. Das wel prettig voor jullie! Ik hoop dat het even aanhoudt en niet na 2 dagen weer voorbij is. Ier nu het goede weer onderweg is verwacht ik ook mijn vrije dag binnenkort ;)
En wat ik vorige keer helemaal ben vergeten te zeggen.. Alfred heeft eindelijk zijn ticket geboekt en komt 14 juli 8 weken hier naar toe! :D
Tot snel!
Liefs Denise
02 Mei 2006 - 14:35
Johan (bolle):
Volgens mijn heb jij het echt slecht daar. Maar nee hoor het is mooi weer hier als het goed is morgen 25 graden dus ook niet verkeerd
greetz Bolle -
02 Mei 2006 - 14:51
Monique:
Als ik deze foto's zie dan denk ik IK WIL OOK!!!
Zo echt relaxed dat Alfredo zo lang komt! Echt gezellig hoor! Gaan jullie dan ook tegelijk terug naar Nederland? Zou wel fijn zijn denk ik? Vergeet je trouwens niet dat je pas na woensdag over het weekend mag nadenken :) dat zeiden we op het mondriaan altijd! Ik ga weer verder..veel plezier en spreek je snel weer! xxx monique -
02 Mei 2006 - 14:51
Iris:
Net te laat ;-)
X -
02 Mei 2006 - 18:32
Jesse:
mooi foto's nou veel plezier -
03 Mei 2006 - 20:52
Iris:
Hey Nies, bedankt voor het zonnetje,en dat vrije dagje is onderweg ;-)
De roseetjes smaken toch een stuk lekkerder met deze tempraturen :-)
De eerste zonnestralen hebben goed hun best gedaan om mijn huidje ook een ander kleurtje te geven dan dat van een pak melk ;-)
X
04 Mei 2006 - 10:41
Moniek:
wahaha relaxt 8 weken wel gaaf voor je! wanneer kom je nu precies trug???? in spetember toch pas?
kus mo -
04 Mei 2006 - 13:20
Linnepin:
Joehoe!!
Je hebt al aardig kleurtje meid!
Spreek je straks vast wel weer op msn!!
X Lin -
05 Mei 2006 - 09:09
Petra:
Oke Denise, goed voor elkaar daar in dat zwembad, lekker man! FIjn weekend! KUS petra -
08 Mei 2006 - 15:00
Miekje:
Ik wil ook!!!!
Nouja..oké dan...alleen een beetje zon is ook goed.. ;)