Chillen op de Antillen..!
Door: niessy
Blijf op de hoogte en volg Denise
27 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam
Vrijdagavond ben ik met Petra, Alisia en Wendy naar Tu Tu Tango geweest. Hier heb ik 2 jaar geleden stage gelopen. Het was erg leuk om er weer eens terug te zijn. Er is nu een nieuwe eigenaar dus er is wel wat veranderd. Persoonlijk vind ik het allemaal wat achteruit gegaan. Het was er ook wat rutiger dan ik gewend was.
Er werken nog steeds wat mensen waar ik ook mee gewerkt heb en het was erg leuk om hun weer even te spreken. Ook staan de meeste gerechten nog op de kaart dus ga ik daar binnenkort weer eens eten. Het was een gezellig avondje en we hebben het niet al te laat gemaakt..
Zaterdagochtend werden Alisia en ik al om 10.15 opgehaald door Corinda. We zijn met een hele club naar Cas Aboa geweest. Dit strand wordt ook wel Bonbini Beach genoemd. Hier is 4 jaar geleden ook de serie Bonbini Beach opgenomen. Het was lekker weer.. Wat zon en wat wolken. We zijn tot een uur of half 7 op het strand gebleven en hebben ook de zonsondergang nog gezien.
Savonds zijn we met zn allen wezen eten bij de Tropen. Omdat we erg laat waren was er geen kip meer. Laat nou net de halve kaart uit kipgerechten bestaan.. Ik wilde eerst een burito nemen, maar dat ging dus helaas niet door. Uiteindelijk voor de ossenhaassate gekozen en die smaakte erg goed!
Na het eten zijn we nog wat gaan drinken bij Ilse thuis. Daar hebben Petra en ik lekker gechilled in de hangmat. Rond een uurtje of 12 ging derest naar Mambo en zijn Alisia en ik naar huis gegaan.
Zondagochtend was ik weer vroeg wakker dankzij onze buurhonden. Ik heb ‘sochtends wat gewassen en om 12 uur zijn Alisia en ik naar Kontiki gegaan. Daar hebben we de hele dag op het strand gelegen. Het was behoorlijk heet, veel zon, weinig wolken en bijna geen wind.
Op de terugweg vanaf het strand nog een lekkere batidos gedronken, ik had de smaak banaan/mango, super lekker!
Thuis even wat gerelaxed en daarna gaan eten. Ik had nog spaghetti in de vriezer staan dus dat was lekker makkelijk :)..
Na het eten hebben Alisia en ik het huis opgeruimd en schoongemaakt wat behoorlijk nodig was.. Helaas was het maar 2 uur echt opgeruimd.. Hierna kwamen de andere 2 huisgenootjes thuis en was het meteen weer een rommeltje.. Ik heb in de tijd dat het opgeruimd was heb ik een paar foto’s gemaakt zodat jullie kunnen zien hoe het huis er verder uitziet.
Savonds wat op de laptop van Alisia gezeten en daarna nog wat gelezen. Mo deel 4 is nu dus echt bijna uit.. Vanavond de laatste paar bladzijden..
Vandaag weer aan het werk. Ik zal wat foto’s van het weekend bij dit bericht plaatsen..
Eind van de week weer een nieuw verslag!
Ayo, x Denise
27 Maart 2006 - 17:22
Iris:
Nou denise, tis maar goed dat je voor me hebt geduimd!!!!!
IK BEN AANGENOMEN !!!
Je weet mn belofte... dus die ga ik natuurlijk waarmaken op Curacao !!!
Tot snel.
X -
27 Maart 2006 - 18:27
Sharmaintje:
ahw wat een gave fotoo´s! -
28 Maart 2006 - 07:47
Liekie:
Ha nicht!
Fijn om te zien dat het goed met je gaat! Je mist ons toch wel een beetje hé! Veel plezier en succes nog!
veel liefs,
Marlieke -
28 Maart 2006 - 14:56
Linnepin:
He Niessy!!
Heerlijk om elke keer weer je verhalen te lezen!! Mis je ons al een beetje?!
Ik ben me nu een beetje aan het voorbereiden op m'n herkansingen..zijn pas over een maand..maar heb m'n tijd hard nodig!!
Is je onderzoek nou al es een keertje goedgekeurd?!
X Lin -
29 Maart 2006 - 01:15
Nicoline:
hallo zit in de nachtdienst en heb alle tijd om je berichten te lezen ziet er weer goed uit. foto,s zijn ook leuk het weer zit hier ook nog niet mee dus verlang al naar de vakantie als ik nog wat mee moet nemen hoor ik het nog wel heb al leuke kleren gekocht voor het feest neem ze wel mee. xxx mama -
29 Maart 2006 - 19:56
Marlpes:
Hoi Denise,
Volgens mij heb jij het helemaal niet slecht bekeken, daar op Curacao!
groetjes
Marloes (Heem)